Tolkdiensten ArabDirect

Geprekstolk Arabisch op locatie

Wanneer u voor een gespekstolk op locatie kiest zal de tolk op afgespokentijd aanwezig zijn op de door u aangegeven locatie. De gesprekstolken van ArabDirect beheersen de Arabische en Nederlandse taal. Daarnaast hebben zij een professionele tolkhouding. Zij kunnen zich prima aanpassen aan de omstandigheden van het gespek met gevoel en respect voor culturele verschillen. Ze zullen tijdens het gesprek voor zorgen dat u op een directe en persoonlijke manier met uw client blijft communiceren.

ArabDirect kan tolkdiensten op locatie verzorgen in de volgende regio's

  • regio Den Haag
  • regio Eindhoven
  • regio Leeuwarden

Wanneer u voor een telefonische gesprekstolk kiest zal de tolk op afgespokentijd telefonisch contact met u opnemen. Net als de gesprekstolken van ArabDirect beheersen de telefonische tolken de Arabische en Nederlandse taal. Daarnaast hebben zij een professionele tolkhouding. Zij kunnen zich prima aanpassen aan de omstandigheden van het gespek met gevoel en respect voor culturele verschillen. Ze zullen tijdens het gesprek voor zorgen dat u op een directe en persoonlijke manier met uw client blijft communiceren.

ArabDirect kan landelijk telefonische tolkdiensten verzorgen zowel in Nederland als in Belgie.

Telefonische gesprekstolk Arabisch

Beschikbare taalcombinaties

Bij ArabDirect kunnen we tolkdiensten leveren in de volgende arabische dialecten:

Klassiek Arabisch,  Arabisch-  Iraaks, Syrisch, Libanees, Jordaans, Palestijns, Egyptisch, Tunesisch, Golfstaten, Oman, Verenigde Arabische Emiraten, Saoedi-Arabië en Qatar.